Esiintyjät ja tapahtumat

Uikon Taikaa 2023 -kaupunkifestivaali

Arttu Wiskari 12.7.

Arttu Wiskari esiintyy Nivalassa Uikon Taikaa –iskelmäillassa 12.7.

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Suomen muotoisen pilven alla julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä.  Arttu rikkoi Leavings-Orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella Tässäkö tää oli? henkilökohtaisen ennätyksensä: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Laulu viihtyi listan kärkisijoilla kuukausitolkulla. Lisäksi singlen musiikkivideo kohosi suoraan Youtuben Nousussa-listan kärkeen ja sillä on yli 9 miljoonaa näyttökertaa.

Suomen muotoisen pilven alla -single ei kalpene seuraajansa rinnalla: se on ylittänyt Spotifyssa triplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa 11 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa.

Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut  muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellämainittujen lisäksi muun muassa  Tuntematon potilasSirpaKahvimaitoMökkitie ja Meidän biisi.

Olli Halonen 12.7.

Olli Halonen esiintyy Nivalassa Uikon Taikaa –iskelmäillassa 12.7.

Kuopiosta kotoisin olevalla laulaja-lauluntekijä Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa.

Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Olli Halonen on sainattu useista hittibiiseistään ja mielenkiintoisimmista, koko kansaan vetoavista artisteista tunnetulle Mökkitie Recordsille. Warner Musicin kanssa yhteistyössä toimivassa levy-yhtiössä ihastuttiin heti Halosen omakohtaisiin ja koskettaviin lyriikoihin sekä kappaleiden vahvaan kerrontaan.

Matti Patronen 14.7.

Matti Patronen esiintyy Nivalassa Uikon Taikaa –stand up –illassa 14.7.

Oululainen Matti Patronen ponnahti koko kansan tietoisuuteen voitettuaan Ylen Naurun tasapaino -kilpailun 2015, jonka jälkeen häntä on voinut seurata mm. Nelosen Stand up -ohjelmassa sekä monenlaisilla keikoilla ympäri maan. 

Nyt kyseessä on Matin sooloesitys, jossa kuullaan uusia ja vanhoja juttuja vuosien varrelta. 

Yllätyksiltä ja naurulta ei voi välttyä tämän miehen seurassa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan illasta ja elämästä!

Jacke Björklund 14.7.

Jack Björklund tässä hei!

Rakastan työtäni, enkä koskaan laske päiviä loman alkuun. Oli vuosi 2000, kun hurahdin tähän ammattiin. Silloin kokeilin ensimmäistä kertaa stand up -komikkaa ja tiesin heti, että olin tullut kotiin: tätä haluan tehdä loppuelämäni ajan. Stand up -komiikan tekeminen on minulle intohimo.

Tällä hetkellä minulla on 2000 keikkaa takana ja tämä on minun mielestä edelleen
parasta, mitä voi tehdä vaateet päällä. Sen parempaa tunnetta ei ole kuin että saan tuottaa ihmisille spontaaneja nauruja illasta iltaan ja huomata, miten ihmiset unohtavat harmaan arjen pitkäksi aikaa keikkoillani käydessään.

Olet varmaan samaa mieltä siitä, että nauru tuo hyvänolon tunteen?

Silloinhan meidän pitää tavata, vai mitä?

Nähdään Nivalassa Uiko Taikaa –stand up –illassa 14.7.

Jack Björklund

Ti-Ti Nalle 9.7. Ovet klo.14.00, showtime 15.00

Riitta, Ti-Ti Nalle ja Tau Nalle -Show.